HATAY / YAYLADAĞI - Bezge İmam Hatip Ortaokulu

03264812010
HATAY / YAYLADAĞI / BEZGE MAHALLESİ / YENİ 1 Sokak / 22
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, bu toprakların değerleri ile evrensel insani değerleri özümseyen,hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler yetiştirme amacı güden başarılı nesillerin yetiştiği;uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan kurum olmak.
Misyon
Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş,takım ruhuna inanan ve milli bilince sahip, ne istediğini bilen, dürüst, ahlaklı, sevecen, ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.
08:10-14:30 Çarşamba Günleri: 08:10-15:20
Yabancı Dil
Tam Gün ve Taşımalı Eğitim. Ayrıca FATİH Projesi kapsamında sınıflarımızda Etkileşimli tahtalar kurulmuş olup 50 Mbps hızında fiber bağlantımız mevcuttur.
Öğretmenler kendi Araçlarıyla Gelmektedir.
Öğretmenler Özel Araçlarıyla Gelip-Gitmektedir.
HATAY / YAYLADAĞI / BEZGE MAHALLESİ / YENİ 1 (Sokak) / 22
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Antakya ya 60 km, Yayladağ ilçesine 12 km, Samandağı İlçesine 27 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
2020-2021 eğitim öğretim yılı Bezge Ortaokulu Son 8. sınıf öğrencilerini mezun ederek, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Bezge İmam Hatip Ortaokuluna dönüşümümüz tamamlanmıştır.